PUB KVIZ

PUB KVIZ - powered by Mario Kovač & Pulfer Brewery

Lokacija: Galerija Bačva, Meštrovićev paviljon

Termin: subota, 28.11. u 19.00h

Za sve kvizašice i kvizaše, a i sve vas koji biste to htjeli postati, nadolazeće subote, 28.11. s početkom u 19:00 sati organizirali smo MILLENNIAL pub kviz koji je za vas pripremio majstor kviza, ali i talentirani kazališni i filmski redatelj, najpoznatiji hrvatski glazbenik koji svira na Tereminu… da ne nabrajamo dalje, pogađate: Mario Kovač! Pub kviz smo za ovu priliku malo izmjestili te će se ovo milenijalsko izdanje održati u prostoru Galerije Bačva Meštrovićevog paviljona. 

Uz pomoć Pulfer Brewery za tri najuspješnija tima osigurali smo i nagrade, koje će se naravno sastojati od Pulfer proizvoda i merchandisea 35. salona mladih. 

Prijaviti se možete na mail: popratniprogram.hdlu@gmail.com uz naznaku imena grupe i imena igrača (4-5 igrača). Po primitku vaše prijave javit ćemo vam daljnju proceduru oko rezervacije za vašu grupu.

*Napomena*
Za vrijeme održavanja kviza morat ćemo se pridržavati propisanih epidemioloških mjera, nošenje maski i dezinficiranje ruku su obavezni, a mi ćemo se pobrinuti te osigurati dovoljan i propisani razmak između grupa. 

hrCroatian